Arkitektur for alle - fra A til Å

BOLIGEN har større betydning for oss enn vi tror. Det er viktig at boligen er praktisk og emosjonelt tilpasset familiens behov. Følelsen av å ha det bra handler mye om å trives i sine egne omgivelser, her er det viktig å følge magefølelsen.

ARKITEKTEN tar utgangspunkt i dine behov og kan være et verktøy for å løse dette, med de rammer som er gitt. Det kan være tomtens beskaffenhet, solforhold, økonomi, naboer, reguleringsbestemmelser, boligen slik den fremstår og personlige behov og følelser. Mange tenker at det er dyrt å benytte seg av en arkitekt. Av det totale byggebudsjettet er arkitektutgifter estimert mellom 5-7%. Ofte kan en finne gode, praktiske løsninger som er rimelige å gjennomføre dersom man benytter en arkitekt.

INTERIØR: De valg du tar, er det som gjør at ditt hjem blir akkurat ditt. Vi kan bidra til valg av ulike materialer og teksturer. Vi liker å jobbe med kontraster, og forhandler de fleste tapeter. Interiørbelysning er avgjørende for trivselen. Men godt lys er ikke nødvendigvis det samme som mye lys. For å få gode rom å være i, er det viktig å planlegge belysningen riktig.

BYGGESAK: Byggesaken kan være en omfattende prosess, og vi kan bistå i alle faser frem til kommunal godkjenning. Vi tar hånd om kontakten mellom tiltakshaver, entreprenører og kommune, slik at veien frem til det ferdige prosjektet blir så ryddig som mulig.

UTFØRENDE: Vi har kontakt med mange dyktige håndverkere som kan hjelpe deg med ditt prosjekt.

 

 

Nøl ikke med å ta kontakt!

 


Lisa Asmervik

Sivil-/interiørarkitekt
Daglig leder
lisa@potensial.com
m: 93029982

 

Levert av  
mangadexmangadex